Financiële Training Ondernemingsraad

Gepubliceerd nov. 22, 21
6 min read

Financiën & Or

Training Financiën Voor Or-leden - ConsultancyFinanciële Analyses Ondernemingsraad

Trainingen worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke werkwijze en de gewenste, geformuleerde leerdoelen. Tijdens het gehele traject, van voorbespreking tot evaluatie, hecht BV&T veel waarde aan informatie en nazorg. Onze professionals Bij BV&T treft u uitsluitend trainers aan met veel praktijkervaring. Naast didactisch vermogen vinden wij het van groot belang dat de docent of trainer exact weet hoe het er binnen bedrijven aan toe gaat (adviesbureau).

De trainers werken zowel aan praktische kennis en vaardigheden als aan de attitude en overtuigingen van de deelnemers. BV&T doet een appèl op het verantwoordelijkheidsgevoel, door ons ook wel 'intern ondernemerschap' genoemd. BV&T opereert met vele enthousiaste docenten en trainers die klaar staan om uw vraagstuk te beantwoorden. Wilt u meer informatie over onze docenten en trainers? Klik dan hier.

Is er een reorganisatie aangekondigd? ? Ik ondersteun jullie OR bij het positioneren en beoordeel plannen en regelingen zoals herstructuringsplannen, sociale plannen en ontslagregelingen. Naast contra-expertise kan ik ook regelingen en overeenkomsten voor jullie OR opstellen.

Inzicht In Bedrijfsresultaten En Financiën Voor Or-leden

Als lid van MKB-Nederland betaal je € 450,-; ben je geen lid, dan € 485,-. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Onze kijk op leren verandert. Was veertig jaar geleden een meerdaagse cursus de standaard om als ondernemingsraad het vak te leren, tegenwoordig leren mensen op heel verschillende manieren. adviesbureau. Online coaching is daarbij steeds meer in opkomst. stelt dit centraal in zijn begeleiding. Want als OR-lid hebt u niet altijd meer de tijd om hele dagen uit te trekken om het medezeggenschapsvak te leren.

OR-Coach. nl speelt op deze nieuwe leerstijlen in. Natuurlijk bieden we nog cursusdagen aan. Maar in toenemende mate begeleiden we u online. Door online-coaching. Met OR-Coach-op-zak bijvoorbeeld. Met webinars, whitepapers en filmpjes die u zo van het web kunt downloaden. En op het moment dat u dat nodig heeft komen we langs voor een cursus – van een middag of een dag.

Or En Financiële Cijfers - Trainingen

Bij OR-Coach. nl kunt u altijd, overal en op ieder device terecht met uw vragen. Online. Of bij u op de zaak of het bedrijf. Dankzij onze unieke online diensten in combinatie met off-line advies en training zijn wij uiterst flexibel en altijd bereikbaar voor het coachen van OR-leden. Zo blijft u altijd op de hoogte, krijgt u direct antwoord op uw vragen en de online coaching waar u naar op zoek was.

Or - Medezeggenschap - Or TrainingOndernemingsraad Trainingen & Cursusssen
Rechten Van De OrOr En Financieel Beleid: Een Introductie

Deze tools kunnen aardig wat ondersteuning bieden, maar worden ook vaak voor andere doeleinden gebruikt. Vandaar dat we bij OR-Coach. nl een exclusieve app hebben ontwikkeld: OR-coach-op-zak. Daarin kun je al je vragen rondom medezeggenschap stellen. Ook vind je er vele reeds beantwoorde vragen, zodat je nog sneller vooruit kunt.

nl optimale online begeleiding van OR-leden. Bij OR-Coach. nl bieden we online advies en online coaching aan OR-leden. Wanneer u onderdeel uitmaakt van een ondernemingsraad kunt u bij ons online terecht in onze uitgebreide kennisbank. Daarin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor online training van OR-leden. Daarnaast blijven wij onze kennisbank steeds actualiseren, waardoor u altijd up-to-date blijft van de laatste trends en ontwikkelingen.

Financiële Cijfers Begrijpen

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier.

Een veel gestelde vraag voor elke ondernemingsraad is: “Welke onderwerpen gaan we in de aankomende cursus behandelen.” Op de die vraag over Cursus onderwerpen voor de OR training zijn honderden antwoorden mogelijk. Want welke onderwerpen je wil behandelen ligt natuurlijk sterk aan de kenmerken van jullie ondernemingsraad. trainingsbureau. Per opleidingsmoment cursus onderwerpen voor de OR bepalen, Per jaar een aantal opleidingsmomenten en OR cursus onderwerpen voor de OR bepalen, Meerjarig opleidingsplan met een deel vaste OR cursus onderwerpen waarin een opbouw zit.

Per opleidingsmoment cursus onderwerpen voor de OR bepalen Veel Or-en wisselen regelmatig van samenstelling. Door de wisselende samenstelling ontstaat meer aandacht voor wat er op dat moment prioriteit heeft en waar de bestuurder of achterban op zit te wachten. Door deze ‘drukte’ krijgt evalueren en nadenken over het functioneren van de OR minder aandacht.

Or Cursus Financiën - Or En Financieel Beleid

Het ontbreken van deze element zegt zeker niets over het functioneren van deze OR-en. Deze OR-en die vooral doen en gewoon bezig zijn met onderwerpen die ze via bestuurder of achterban aangereikt krijgen kunnen de zaken, voor dit moment, prima op orde hebben. Dat overzien ze ook en van daaruit komen ook de opleidingsvragen als dat al op de planning komt, of ze willen ad-hoc op cursus omdat er op dat moment een actueel vraagstuk speelt.

Voordelen van deze werkwijze: Speelt in op huidige kennisbehoefte, Kost minder tijd (alleen actuele onderwerpen voor de OR spelen een rol), Snelle korte termijn leerbehoefte bevrediging (kleine hapjes). Nadelen van deze werkwijze: Ambitie van de OR onbekend waardoor onduidelijk is waar de OR voor staat, Kennis en vaardigheden worden niet voor de langere termijn opgebouwd.

Jaarlijks op een niet vastgesteld moment, sommige OR doen dit in het najaar soms in het voorjaar, wordt er vastgesteld wat nodig is aan opleiding en training. Er wordt soms een opleidingscommissie ingesteld die op basis van input uit de OR, de omgeving (mail, internet en folders) en de organisatie zich verdiept in onderwerpen waar een OR zich mee kan bezighouden.

Financiën & Or

Dit gebeurt vaak op basis van een opdracht die zij zelf geformuleerd hebben en wel met de OR hebben afgestemd. Wat sterk van invloed is, zijn de informatiebronnen/kennis van de commissie-leden. Vanuit meerdere perspectieven wordt er gewerkt aan een opleidingsplan dat bestaat uit een team-tweedaagse met bijvoorbeeld een thema en wat reflectie op een interessante locatie, en een eendaagse waarbij vaak een nieuw onderwerp aan bod komt.

Tenslotte wordt er vaak een voorstel gedaan om voor enkele OR-leden specialistische trainingen te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van financiën of pensioenen. Verlanglijstje van iemand die alles al heeft (OR en financiële cijfers - Trainingen). De eenjarige aanpak kenmerkt zich meestal door een soort verlanglijstje wat opgesteld wordt door commissie of DB met een wens om iets leuks en ongewoons of bijzonders te leren.

Waaruit vervolgens een keuze gemaakt wordt door de OR-leden. Zowel de informatievoorziening over opleidingsmogelijkheden vanuit de commissie als de criteria op basis waarvan de OR leden een keuze maken zijn niet altijd even goed op elkaar afgestemd en gericht op meerjarige ontwikkeldoelen. Voordelen van deze werkwijze: Soort maatwerk van opleidingswensen, Betrokkenheid van de meeste OR-leden bij samenstelling van het voorstel Elk jaar een structuur Nadelen van deze werkwijze: Input voor de training gebaseerd op veelal externe bronnen Gebrekkige lange termijn invloed Onduidelijk of het lijstje van opleiding ook past bij ontwikkelbehoefte van de groep Meerjarig opleidingsplan met een deel vaste onderwerpen waarin een opbouw zit.

Training Or En Financiën In 2 DagenDoor aan het begin van de zittingsperiode van de ondernemingsraad een plan op te stellen kan je door de structuur van het plan eenvoudig vaststellen welke onderwerpen per gepland cursusmoment aan de orde kunnen komen. Dit zijn cursusonderwerpen die voor de gehele OR belangrijk zijn, maar ook de individuele of commissie opleidingsdoelen worden hierin verwerkt.

Meer van Customer journey

Navigation

Home

Latest Posts

De Definitie Van De Omgevingsmanager

Published May 27, 22
5 min read

Omgevingsmanager Voor Project

Published May 17, 22
6 min read

Engels - Taalcursussen - Talencentrum

Published May 15, 22
6 min read